Hogyan vegyem rá magam a tanulásra, ha nehezen megy?
Most még viszonylag időben kapcsoltam, hogy ideje lenne jobban belehúzni, mivel még nagyjából 4 hónap van a vizsgáig. Viszont amikor meglátom, hogy mennyi mindent meg kell jegyezni, teljesen elmegy a kedvem az egésztől, hiába szeretem, amit tanulok. Akárhányszor elkezdek tanulni, belefáradok, ennyi mindent nem tudok megjegyezni. Túlságosan alaposan akarom megtanulni és elmegy egy csomó idő azzal, hogy lényegében a több oldalas tételeket szószerint akarom bemagolni. Nem tudom, mennyire érthetően fogalmaztam meg a problémámat, de mindig is gondom volt ezzel. Nem tudok egy rendes vázlatot készíteni sem, mert ugye az lenne a lényege, hogy címszavakat ír le az ember, de én ezt is csak túlbonyolítom és minden apróságot lejegyzek, amivel megint nem jutok előrébb, mert így is több oldalas lesz a jegyzet. :D
Ha valami jó módszert tudtok tanácsolni erre a problémára, azt nagyon megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!