Hogyan tudnám rávenni magam a tanulásra?
stresszeld be magad,de ha nem megy segítek( én se véletlen vagyok még fent hajnal 1-kor és nem buliztam....)
nem tudom pontosan mi ez,de én ezt tettem a vizsgafelkészüléshez
-marha ciki lesz ha nem sikerül,főleg hogy javító és mindenki rajtam fog csámcsogni,volt osztálytársak stb
-elveszik az eddig vele töltött idő ha nem készülök rá fel tehát pl. eddig tanultam 10 órát,de még visszavan sok-sok,és ha nem sikerül fél napom elment a semmire
-értékesebb emberré válsz,okoskodhatsz másoknak,én pl élvezem hogy meg tudom mondani másoknak hogy az ilyen étrendkiegészítőkben mi az a lecitin stb még le is rajzolom ha kell,ámulnakbámulnak az emberek vicces érzés :D
-több pénzem lesz majd ha jól végzem a munkám
-fejlődik más téren is az akaraterőm
-ösztöndíj
-utána a nyáron bulik buli hátán,vizsga után ruhákat fogok venni és beba..ok, de ha bukás van akkor szívok és az egész nyaram egy nagy fos lesz
-nem szabad negatív dolgokra gondolni,bármi hülyeség jutna eszedbe tereld el mondjuk tűzd ki,hogy este 10kor gondolkozhatsz marhaságokon( pl hogy nincs értelme,más is megvan enélkül blabla...majd holnap meg a többi kifogás)de addig keményen csináld a dolgod
- a legfontosabb,hogy kezdj neki ha van kedved ha nincs( megsúgom túl sok kedved sose lesz,mert megerőltető és a szervezet lusta)
-a szünetekbe én kimegyek cigizni vagy kávézok vagy valami,zenét hallgatok
-nekem az vált be,hogy kijelölök mondjuk 20 oldalt és addig nem mehetek el míg meg nem tanulom,ha ügyike vagyok és gyorsan haladok végzek 1 óra alatt akkor mehetek amerre látok,de ha bénázok akkor lehet lesz belőle 3 óra...
-lebegjen a cél a szemed előtt mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!