Szóljak, ne szóljak? Mi legyen?
Amennyiben a beiratkozás folyamán - a jelentkezéshez benyújtott egyszerű másolatok eredeti példányának vizsgálatakor - megállapításra kerül, hogy a Jelentkező felvételi eredményének megállapítását befolyásoló valótlan adatszolgáltatás történt, az Egyetem vezetője a felvételről szóló döntést megsemmisíti.
Nos , nekem többletpontjaimat nem tudom eldönteni, hogy hibásan számolták- e fel vagy sem (elvileg nem járt volna szerintem), de ugyanakkor ez nem az én hibám, jelezni se tudtam volna a fellebbezési határidő után vettem csak észre , hogy hoppá valami nem stimmel. Félek, ha szólok, akkor úszik minden , ugyanakkor, ha nem, talán nem veszik észre. Vagy ilyenkor mi a teendő? Nagyon para.
Tőlünk anno elvettek minden dokumentumok beiratkozáskor és csak jóval később kaptuk vissza, miután leellenőrizték.
Amúgy ha leírnád KONKRÉTAN, hogy mire kaptál pontot, amire szerinted nem kellett volna, lehet, hogy még ki is derülne valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!