Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elírták a nevem a regisztráció...

Elírták a nevem a regisztrációs csomagban. Szóljak nekik, vagy ennyiben hagyhatom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy valami gubanc miatt én alapból nem érem el a felvin a regisztrációs csomagomat, ezért írtam nekik, mire kiküldték e-mailben. Viszont egy betűt kicseréltek a vezetéknevemben, ráadásul az e-mail címemet is elírták, holott ugyanaz, mint a nevem, tehát 100%, hogy nem én írtam el, ráadásul a két betű összetéveszthetetlen elvileg egymással................

A többi adatom, tanulói azonosítószámom stimmel csodák csodájára... Írjak nekik megint, vagy már nem kéne zaklatnom őket? Van ennek jelentősége?

2013. jún. 21. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:
írj nekik mindenképpen... szerinted annak nincs jelentősége, hogy egy hivatalos ügyben a neved nem helyesen van leírva? aztán majd nézhetsz, hogy nem fogadják el a beiratkozásodat, mert nem az a neved, mint annak, aki jelentkezett...
2013. jún. 21. 13:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát igen, de azért a többi adat stimmel, szóval ezért gondoltam, hogy nem olyan nagy ügy, ha egy betű ki van cserélve.

Na de igen, én is arra jutottam, hogy írnom kell nekik, szóval már írtam az előbb... Mert gondolom, az e-mail címemre is küldenek majd valamit, ha felvesznek, és nem árt képben lennem.

Köszi azért. :)

2013. jún. 21. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!