Még mindig nem kaptam regisztrációs csomagot. Ezzel csak én vagyok így egyedül?
Azt írták május végéig kiküldik, de június elseje van. Egyik ismerősöm még szintén nem kapott, de mindenki más igen. Azt olvastam, hogy csak az nem kap, aki érvénytelen jelentkezést nyújtott be...én az enyémet átnéztem sokszor, nem találtam benne hibát, max. az lehet, hogy a postán elkeveredett... :(
Ideje betelefonálnom/levelet írnom vagy még várjak pár napot, hátha..?
Megnézted az emailcímed levélszemét mappáját is, hogy nem került-e esetleg oda?
Amúgy szerintem van még más is, aki nem kapott, de azért írnék nekik, vagy felhívnám őket, hogy mi a helyzet. 06-1-477-331 info@felvi.hu
Igen, folyamatosan néztem már május közepe óta a levélszemeteket is, de oda se került. Írtam nekik e-mailt még szombaton, de eddig nem érkezett válasz.
Szombaton utánaolvastam, és kiderült, hogy az e-felvin már azok is be tudnak lépni a rendszerbe, akik postán adták fel a jelentkezésüket. Az e-felvin be tudtam lépni a felvételi azonosítómmal, rögtön be is adta, hogy milyen szakokra jelentkeztem, kiírta, hogy a bizonyítványaimat már feldolgozták, a regisztrációs levelemet is le tudtam onnan tölteni, minden rendben volt. Csak azt nem értem, hogy akkor mért nem érkezett meg az e-mail.
Az első e-mailemben leírtam, hogy nem kaptam meg az értesítést a regisztrációs levélről, de az e-felvételinél minden rendben van, a hölgyemény erre leírta nekem (gondolom bemásolta valahonnan), hogy hogyan tudok az e-felvételibe bejelentkezni (pedig a levelemben direkt kitértem arra, hogy az e-felvételin minden rendben, de nincs annyi esze kikövetkeztetni, hogy ha az e-felvételin utánanéztem akkor be is tudok jelentkezni)!!!
Írtam neki még egy e-mailt, hogy azt olvastam, aki nem kap e-mailben regisztrációs levelet annak érvénytelen a jelentkezése erre ezt írta:
"Tisztelt Érdeklődő!
E-mailben nem küldtük ki a regisztrációs levelet, csak egy tájékoztatót arról, hogy azt a jelentkező letöltheti az e-felvételi felületéről.
Amennyiben be tud lépni az e-felvételi felületére, és ott látja jelentkezésének adatait, aggodalomra nincs oka, jelentkezése érvényes."
Jó azért, hogy ilyen emberek dolgoznak ott, akik vagy nem értenek az egészhez vagy csak lusták ahhoz, hogy utánanézzenek az adott dolognak. Az e-mailemben megkérdeztem, hogyan lehetséges az, hogy én nem kaptam értesítést a regisztrációs levélről, pedig minden ismerősöm kapott, de ő elintézte ennyivel, ettől nem lettem okosabb az ügyben, hogy mért nem kaptam értesítőt. Szerintem felháborító, hogy ilyen emberek dolgoznak ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!