Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kapott már valaki regisztráció...

Kapott már valaki regisztrációs csomagot?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy május végéig megküldik mindenkinek, ha jól tudom e-mailben. Én postai úton adtam fel a jelentkezésemet, tehát nem tudok róla semmit, még azt sem, hogy egyáltalán beérkezett-e a jelentkezési lapom. Van itt olyan, aki megkapta már a regisztrációs csomagot? Mikorra várható, hogy küldik?

(Esetleg így, hogy én postán adtam fel a jelentkezésem be tudok lépni a felvin? )

2013. máj. 27. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
én már megkaptam, én is postán adtam be a jelentkezésem, és e-mailben küldték meg a regisztrációs csomagot, és a felvin tudtam megnézni
2013. máj. 27. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem, remélem nem keveredett el valahova a jelentkezésem. Úgy is be tudok lépni felvin, hogy még nem kaptam regisztrációs csomagot? Ha igen, hogyan?
2013. máj. 27. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
én is megkaptam e-mailben,már vagy 3 napja és az osztálytársaimtól is hallottam,hogy többen megkapták,azt nem tudom,hogy esetleg vki nem
2013. máj. 27. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Most küldik folyamatosan emailen, de ha még nem kaptál, akkor szerintem az a tuti, hogy ha megkérdezed az ügyfélszolgálatukat: 06-1-477-3131 info@felvi.hu
2013. máj. 29. 10:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Még ma sem kaptam. A felvi honlapján azt olvastam, hogy akinek június elejéig nem küldik meg az írjon. Azt hiszem várok még 2 napot, hátha... aztán írok. Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 29. 17:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként hátrányos helyzetű vagyok, lehet, hogy emiatt nem küldték még? Azt olvastam, hogy tavaly is a hátrányos helyzetűen a végén kapták meg.
2013. máj. 29. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:

amúgy én is hátrányos helyzetű vagyok,de megkaptam

igen, várj még kicsit, aztán intézkedj :)

2013. máj. 29. 20:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Hmm, akkor nem értem :( Megkérdeztem már több ismerősömet is, ők is megkapták. Ha esetleg nem ért be a felvételi lap, hanem elkeveredett a postán vagy hasonló akkor mit lehet tenni? Megvan a csekk is, hogy befizettem, illetve az ajánlott levélről is megvan az igazolás.
2013. máj. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!