Kapott már valaki regisztrációs csomagot?
Figyelt kérdés
Ha megkapom, hogyan lehet utána sorrendet módosítani?2013. máj. 19. 15:43
1/5 Bögös Balázs válasza:
Helló!
Ma néztem az e-felvit, ahol sorrendet lehet módosítani és ahol meg lehet nézni milyen státuszba vannak a feltöltött dokumentumaid. A feltöltött dokumentumok között találtam egy olyan sort, hogy regisztrációs csomag (ma jelent meg először). Itt le is lehet tölteni a kék kockára, majd a mentés floppyra kattintva. E-mailbe én még nem kaptam regisztrációs csomagot, bár gondolom ezt fogják elküldeni. Ha papír alapon jelentkeztél, akkor sokat nem tudta segíteni, azt hiszem. További verőfényes szép napot kívánok.
2/5 anonim válasza:
Nem kaptam, de ha belépsz a e-felvi felületére a dokumentumok között már ott van a regisztrációs levél. Ha jól sejtem ugyanezt fogjuk megkapni e-mailben is.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Ma kaptam, és már sorrendet is módosítottam azóta:)
2013. máj. 21. 19:36
5/5 anonim válasza:
Én is kaptam emailt,de nekem a Dokumentumoknál nem jelenik meg olyan,hogy "Regisztrációs csomag".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!