Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kapott már valaki regisztráció...

Kapott már valaki regisztrációs csomagot?

Figyelt kérdés
Ha megkapom, hogyan lehet utána sorrendet módosítani?

2013. máj. 19. 15:43
 1/5 Bögös Balázs válasza:

Helló!

Ma néztem az e-felvit, ahol sorrendet lehet módosítani és ahol meg lehet nézni milyen státuszba vannak a feltöltött dokumentumaid. A feltöltött dokumentumok között találtam egy olyan sort, hogy regisztrációs csomag (ma jelent meg először). Itt le is lehet tölteni a kék kockára, majd a mentés floppyra kattintva. E-mailbe én még nem kaptam regisztrációs csomagot, bár gondolom ezt fogják elküldeni. Ha papír alapon jelentkeztél, akkor sokat nem tudta segíteni, azt hiszem. További verőfényes szép napot kívánok.

2013. máj. 21. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kaptam, de ha belépsz a e-felvi felületére a dokumentumok között már ott van a regisztrációs levél. Ha jól sejtem ugyanezt fogjuk megkapni e-mailben is.
2013. máj. 21. 15:32
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Ma kaptam, és már sorrendet is módosítottam azóta:)
2013. máj. 21. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ma kaptam!
2013. máj. 21. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is kaptam emailt,de nekem a Dokumentumoknál nem jelenik meg olyan,hogy "Regisztrációs csomag".
2013. máj. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!