Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hátrányos helyzetűek! Megkaptá...

Hátrányos helyzetűek! Megkaptátok már a regisztrációs csomagot?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 13:13
 1/7 B.Ronald válasza:
Helló! én is hátrányos helyzetü vagyok, én hivtam őket (om-et) hogy most elfogadták-e vagy nem, mert már vagy 2 hónapja küldtem be a kérelmet. ekkor azt mondták, hogy majd a regisztrációs csomagból kiderül. aztán irták hogy a csomagot megkapom júni első hetében, de eddig nekem sem jött meg. én ma tervezem felhívni őket.
2011. jún. 15. 13:33
 2/7 B.Ronald válasza:
Na most hivtam fel őket, és azt mondták, hogy a hónap végéig csúszhat a regisztrációs csomag kiküldése. ha valaki nem biztos benne, hogy elfogadták e a kérvényezését, vagy nem, az felhivhatja a felvi.hu-t. nekem ott rendesek voltak, és megmondták, hogy érvényesnek találták a beküldött dokumentumokat. (telefonszámuk: 061-4-773131)
2011. jún. 16. 13:24
 3/7 A kérdező kommentje:
nah akkor jó, nem kell izgulni. köszi:)
2011. jún. 16. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Még én sem kaptam meg pedig még május elején küldtek egy levelet hogy június első napjaiban postázzák az enyémet mivel a hátrányos helyzet miatt tovább tart a feldolgozás. Már én is kezdtem kétségbe esni hogy mit csináljak,azon gondolkoztam hogy fel kéne hívnom őket mert lassan már júlis lesz,de jó hogy elolvastam ennél a kérdésnél a hozzászólásokat, most picit megnyugodtam.
2011. jún. 19. 16:40
 5/7 B.Ronald válasza:
Én ma kaptam meg! és másokról is tudok akik ma megkapták, remélem ti is.
2011. jún. 23. 17:05
 6/7 A kérdező kommentje:
jaja én is ma
2011. jún. 23. 18:54
 7/7 anonim válasza:
Én is ma kaptam meg, viszont a nevem előtt van egy 2-es.. mindenhol -.- nagyon jó, hívhatom fel őket holnap hogy ez mégis mi.. megnéztem, felvin nincs ott kettes, de hitelesítéskor is feltűnt volna.. biztos vagyok benne :/
2011. jún. 23. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!