Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megkaptátok a regisztrációs...

Megkaptátok a regisztrációs csomagot? Mikor kell befizetni a csekket?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Bele van írva, hogy augusztus 5-ig. Ha ennyire nem megy a szövegértés, akkor ne menj a felsőoktatásba.
2011. máj. 30. 22:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Kszi, azért kérdezem, mert még nem kaptam meg és féltem, hogy kicsúszok az időből...
2011. máj. 30. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi:) De amúgy elég fura, hogy még nem kaptad meg. Más ismerősöd is van így? Mert akikről én tudok a "köreimben" mindenki megkapta.
2011. máj. 30. 22:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Olvastam, hogy néhányan júniusban kapják majd meg, szóval még nem aggódok...még! :)

Amúgy semmi baj!

2011. máj. 30. 22:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Figyelj, én elektronikus úton jelentkeztem. Most mindjárt agyvérzést kapok, mert azt olvastam, hogy május 18.-ig be kellett volna fizetni a iskolák után a 9.000 Ft-ot, de én nem kaptam csekket...mindjárt elsírom magam! :(((((((((((((
2011. máj. 30. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát a jelentkezések után már rég be kellett volna fizetni:( Azt hittem arra a csekkre gondolsz, ami a reg. csomagban volt, és a diákigazolvány díja.

Nem tudom mit tehetnél:(

2011. máj. 30. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Még én sem kaptam csomagot. De nekem küldtek e-mailt, hogy a jelentkezések feldolgozása csúszik, így sokan csak júniusban kapják meg a regisztrációs csomagot a csekkel együtt. Úgyhogy nyugi, nincs baj!
2011. máj. 30. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Akik elektronikusan jelentkeztek azoknak május 18-ig kellett befizetni a csekket. Szerintem ha nem a te hibádból csúszik a befizetés akkor nem lesz belőle gond, csak jelezd feléjük, hogy még mindig nem kaptad meg. Lehet jobban jársz akkor egy gyors utalással.
2011. máj. 31. 11:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! Végül megoldódott a problémám. Tegnap megkaptam a csomagot, befizettem a csekket. Megérdeklődtem és azt mondták, hogy jóváírják nekem. Hatalmas kő esett le a szívemről! :))))))))))))
2011. jún. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!