Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ponthatárokról, pontosan!?

Ponthatárokról, pontosan!?

Figyelt kérdés
Egy képzés ponthatárát az intézmény kapacitása mellett az befolyásolja, hogy hányan és milyen eredménnyel jelentkeztek oda. Minél több magas pontszámú jelentkező listáján szerepel az adott szak első helyen, annál magasabb lesz ott a ponthatár. Tehát ha én 24-el többet vittem arra a szakra mint az előzetes minimum volt, a végső ponthatárba az én pontjaim is beleszóltak? Tehát az előzetesen várt ponthatárnál végül 10 ponttal több kellett oda idén.

2015. júl. 24. 18:19
 1/6 A kérdező kommentje:
gagyi szak egyébként, jelentkeztünk 50-en rá amúgy, első helyen nagyjából 10-12en ,akik tehát első helyen jelölték meg azok pontjaiból kalkulálták ki a ponthatárt?
2015. júl. 24. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy beleszól a tiéd is.
2015. júl. 24. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
mindegy, hányan jelölték első helyen. Azok eredménye, akik ötödiknek jelölték és magas pontszámúak, de a korábbi jelentkezési helyeire nem került be, befolyásolja; míg aki elsőn jelölte kevés ponttal, azé nem.
2015. júl. 24. 18:35
 4/6 A kérdező kommentje:
most nézem 45-en jelölték a szakot 10-en első helyen 9-et vettek fel
2015. júl. 24. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
És? Lehet a kilencből kilenc jelölte többedik helyen, csak több pontjuk volt, mint az első helyeseknek.
2015. júl. 24. 20:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Na latod ez az ami soha nem derul ki meg valoszinuleg nem is igaz
2015. júl. 24. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!