Szerintetek ponthatárhúzás előtt pár nappal szivároghat ki valami hír a ponthatárokról? Mert hallottam ilyenről, hogy valaki már tudja bizonyos szak ponthatárát, mert már hétvégén feldolgozták az eredményeket.
Persze, valakinek a rokonának ismerősének másodunokatestvérének a sógora mindig dolgozik az OH-nál, NAV-nál stb-stb...
Ne legyél ennyire naiv! És különben is, ha így lenne, mit számítana az a pár nap? Attól ugyanúgy bekerülsz/nem kerülsz be.
Ez nem olyan, mint a lottó sorsolás, nem az utolsó pillanatban csinálják, legkésőbb aznap délelőtt már megvannak az eredmények, de szerintem inkább hamarabb.
Személyes ismerősöm már délelőtt tudta, hogy felvették e orvosira vagy nem, de ha van türelmetek visszakeresni, ide gyakorikérdésekre is ki szokták írni, főleg az orvosira a ponthatárokat, azok akik közel vannak a tűzhöz.
Szerintem ne idegeskedj előre! Próbálj lazítani! Van olyan topic, ahova beírt valaki egy konkrét számot, elképzelhető, hogy azért, mert azt várta, felkavarja az állóvizet ezen a szép nyári délutánon, s majd mindenki ugrik, hogy "honnan tudoooood?". :) Majd meglátjuk, valóban jól mondta-e, vagy sem. Számomra kedvező volna az általa említett pontszám, de igyekszem türelmesnek maradni.
Akárhogy lesz, sok sikert kívánok neked, kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!