Tudnátok nekem olyan szavakat írni amik ritkák és intelligens emberi tulajdonságra utalnak?
hát 13-as ő intelligens akar lenni... ezt is meg kéne tanulni, hogy nem a szótárból kigyűjtött szavakon fog múlni, hanem, hogy milyen jó lélek, szívjóság és átélés van a szavaiban.
"Szavaid alapján igazulsz meg, és szavaid alapján vonsz magadra ítéletet.” (Mt12,37)
"ő intelligens akar lenni..."
Félreértés!, eddig erről abszolút szó sem volt. Csak annak szeretne tűnni.
(Az más kérdés, hogy az sem megy. Most kereshet szegény egy szűkebb szókincsű "barátnőt"...)
Bár már régi a kérdés, de szerintem sem te, sem az állítólagos barátnőd nem vagytok okosak, intelligensek, sőt. :D Kész röhej, hogy idiotizmusod ezen fokán még azon rágódsz, hogyan is látszódj intelligensnek. Bár kétségtelenül nem ezt akartad a nagyérdeművel közölni, de te saját magad bizonyítottad be a tudatlanságod és szellemi barbárságod. Lehet akármilyen ékesen csengő a szó, a gondolat, ha nincs mögötte értelem, ezt jegyezd meg. :) Egyébként, ha már okosabb nem is, igényesebb azért lehetnél, ez alatt értem, hogy a helyesírásod csapnivalóan rossz, szinte fizikai fájdalommal járt a kérdésed és hozzászólásaid elolvasása.
Mellékesen itt hagynék neked egy, a helyzetedhez igazán illő közmondást:
"Madarat tolláról, embert barátjáról." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!