Mi a megfelelő szó erre az emberi tulajdonságra?
Most nem megoldást kérek, csak hogy hívják a barátnőm tulajdonságát/őt ebben a helyzetben?
Legjobb barátok vagy valami olyasmik vagyunk csak nem mondjuk ki.
Egyikőnk családja sem gazdag, de én erőszakosabb vagyok, többet próbálkozom itthon ezért nekem mindig több pénzem van mint neki, de ugyanolyan az anyagi helyzetünk. Sokat lógunk együtt, és gyakran hívom meg egy gyrosra, egy pizzára, vagy mindig megosztom vele amit veszek magamnak. Kölcsönadom a ruháimat neki (elhagyta pl. egyszer-nem fizette ki).
Egyszer cseréltünk ruhákat, és ő adott egy cipőt. Csere volt én is adtam valamit. És ha nemet mondok valamire (pl. árultam egy vásáron és ingyen akart valamit-ruhát) akkor felemlegeti azt az egyszeri kivételes alkalmat amikor én kaptam valamit...
Ha bulizni megyünk, akkor is mindig felesben megy a pia, a cigi, pedig arra aztán nagyon nehezen kapok pénzt.. és mindig rágom buli előtt a fülét hogy hogyan kérjen pénzt otthon-mert igazából talán még kapna is de elfelejti stb.. már nagyon elegem van ebből... mintha én tartanám el..mert szeretetből megosztok vele mindent csak ez már kezd nem egyszeri meghívás lenni hanem kezd kicsit terhes lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!