Milyen beállítottságú lehetek?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy rossz kategória.De tantárgyilag nem tudom magamon megállapítani,hogy inkább humán,vagy reál beállítottságú lehetek.Bár most 17/F vagyok,tizenegyedikes leszek,de eddig nem nagyon tettem erőfeszítéseket,ami a tanulást illeti...Bár számolni már 4 éves koromban jól tudtam,bár ez nem jelenthet semmit,szerintem.Az igaz,hogy ha értem a reálos tantárgyakat(kémiát azt rühelltem mondjuk),akkor szívesebben csinálom,mint a törit,vagy az irodalmat például.Szóval nem tudom...Esetleg valami tippet tudtok adni,mert jövőre szeretnék egy kicsit változtatni.Köszönöm előre is.2015. júl. 6. 00:51
1/4 anonim válasza:
40/l vagyok, és azt gondolom, hogy teljesen mindegy, milyen beállítottságú vagy. Amúgy sincs ilyen kategória, hogy humán meg reál. A matematika és a nyelvészet például micsoda? Mert teljesen egy tőről fakadnak ám! Einstein beállítottsága milyen volt? Vagy Pascálé?
Minden tantárgyat meg kell tanulni az iskolában. Persze, amiben sikerélményed van, azt jobban szereted, ezt értem, de az, hogy jobban szereted a matekot (amíg könnyű), mint a törit, még nem jelent semmit. Lehet, hogy béna a tanár, és unalmasan magyarázza valamelyik tárgyat, ezért nem tetszik.
Találd ki, mit akarsz kezdeni az életeddel, és annak megfelelően tanulj, próbálj előrelépni.
2/4 A kérdező kommentje:
1.válaszolónak köszönöm.
2015. júl. 6. 02:28
3/4 anonim válasza:
Van valami egyébként ami érdekelne? Hobbid? Vagy valami? Felvit nezegetted már? Melyik városba szeretnél majd menni, azon gondolkodtal már?
4/4 anonim válasza:
Miért is lett törölve a kérdésem? Hülye kérdésre hülye válasz jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!