Rendező szeretnék lenni, de inkább reál beállítottságú vagyok ettől lehetek még rendező?
Figyelt kérdés
Az, hogy reál beállítottságú avgyok természetesen nem azt jelenti, hogy magyarból hülye vagyok csak a reál jobban megy...2012. jan. 8. 20:54
1/2 anonim válasza:
Persze,hogy lehetsz! Az,hogy reál beállítottságú vagy, nem befolyásolja szerintem azt,hogy rendező legyél. :) Kitartást és sok sikert kívánok hozzá!
2/2 anonim válasza:
Én két rendezői sulit ismerek, az egyik a Színművészeti a másik a BKF.
Ahhoz hogy az előbbibe bejuss jó nagy adag protekció kell, mert 400-ból felvesznek az egész suliba 30-at.
A BKF-re is elég nehéz bejutni rendezői szakra, de ha valóban értesz hozzá menni fog. De ebből a suliból nem tudom hogy mész tovább mert negyed annyira nem elismert mint a Színmű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!