Miért nem jó a szakközép iskola?
Szakközepet felejtsd el!
Mi annak idején azért mentünk szakközépbe, hogy minél később keljen mennünk katonának, meg hátha csökkentik az idejét.:-)
1973-as vagyok.
"Szakközepet felejtsd el!
Mi annak idején azért mentünk szakközépbe, hogy minél később keljen mennünk katonának, meg hátha csökkentik az idejét.:-)
1973-as vagyok."
Az nagyon annak idején volt, ilyen kérdéshez ekkora generációkülönbséggel inkább ne szólj semmit.
Amúgy amit tanítanak a középiskolában, azt egyetemen ki is dobhatod. Mérnöknek tanultam, de semmi köze nem volt az ottani tárgyaknak a középiskolaihoz. Talán ha emelt matekérettségire készül az ember az analízis könnyebb (nem mintha nehéz lenne), de nagyjából ennyi. Ellenben a szakközepet végzett technikusoknak gyerekjáték volt az egész.
Ha tovább akarsz tanulni egyetemen, a lényeg az, hogy írd meg úgy az érettségit, hogy felvegyenek valahova, és kész. Az mindegy, hogy ezt szakközépben vagy gimiben kivitelezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!