Szerintetek az, nagy baj ha kihagyom majd az egyetemi gólyatábort?
A győri egyetem (SZE) táborára gondolok ami majd augusztusban lesz. Nem akarok menni, mert hallottam, hogy minden a piálásról szól főleg, és szivatják/lenézik azt az embert aki meg nem. Nem iszok alkoholt soha a vallásom miatt, mert muszlim vagyok (normális, nem a szélsőséges terrorista típus!!)
19/F
Hát figyelj, egyrészt:
-Egyetemre értelmesebb emberek mennek már, nem hiszem, hogy le fognak nézni azért, mert a vallásodra alapozva nem iszol alkoholt.
-Jól lehet szórakozni úgy is, hogy te nem iszol ( főleg ha mindenki más igen :D )
Egyébként én sem mentem gólyatáborba, egyrészt azért, mert dolgoztam a tábor ideje alatt, másrészt, én is alkoholmentes életmódot élek... alapvetően nem baj, max kimaradsz egy jó buliból, meg annyi előnye lenne, ha mennél, hogy ott könnyen megismerkedhetsz a leendő hallgatótársaiddal, és így könnyebb lesz a barátok szerzése, mint annak, aki nem megy el.
én is oda megyek :D
a gólyatáborról meg még nem döntöttem, mert egyrészt nem vagyok az a bulizós típus, alkoholt se nagyon iszok és hall az ember történeteket ezekről a táborokról
másrészt viszont jó lehetőség megismerni a többieket és sokaktól hallottam, hogy megéri elmenni és semmiképp se hagyjam ki (még akkor se, ha én józan maradok)
„normális, nem a szélsőséges terrorista típus!!” Most megnevettettél :D
Amúgy nem gond ha kihagyod. De az egyetem alatt sok buli lesz ahol ugyan úgy nemet kell majd mondanod a piára. valahogy meg kell tanulnod kezelni a helyzetet.
én se megyek gólyatáborba.
konkrétan a pia miatt nem kéne kihagyni, én akkor nem mennék a helyedben, ha nem is szeretnék bulizni vagy nem lennék társasági lény.
ha erőltetik a piát feladatoknál, akkor megmondhatod, hogy vagy olyan gyógyszert szedsz amire nem lehet inni, vagy őszintén a vallásodra hivatkozol. de ha alapból bulizós vagy akkor ne hagyd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!