Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mire számítsak, ha kihagyom a...

Mire számítsak, ha kihagyom a gólyatábort?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy biztosan nem mehetek el, hogy ottaludjak. Nemtudom, lehet-e úgy hogy csak nappal lennék ott de nagyon szeretnék. Tudom hogy ez nagyon jó élmény, de félek ha kihagyom akkor kirekesztett leszek. Mit tegyek? Szerintetek megoldható úgy hogy csak nappal lennék ott? Köszi a segítséget!

2014. jún. 21. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Én kihagytam annak idején, és nem lettem kirekesztett. A gólyatábor részben az újak szívatásáról, megalázásáról szól, és annak nem éreztem szükségét.
2014. jún. 21. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Persze megoldható, de nem rekesztenek ki akkor sem ha nem mész, nálunk jó ha az ösztály 1/4 - 1/5 része ha ott volt.

Amúgy semmi extra nincs benne.

2014. jún. 21. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
én sem voltam, semmi gondom nem volt belőle
2014. jún. 21. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát annyi, hogy kimaradsz egy olyan élményből, amit utána hónapokig fognak emlegetni. De kirekesztett nem leszel, utána Gólyahéten lehet pótolni, meg később koliban, bulikon.
2014. jún. 21. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos,hogy kirekesztett leszel,de a gólyatáborral jelentős előnyre tesznek akkor a többiek szert.

Viszont,hogy vigasztaljalak:nálunk sem volt gólyatábor,és már sokan a nyáron megismerkedtünk annak idején...(jó régen)!

2014. jún. 21. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk senki nem lett kirekesztve attól, hogy nem ment. Sőt, jó pár népszerű lány nem volt gólyatáborban.
2014. jún. 22. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs is gólyatábor.
2014. jún. 25. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!