Okosnak lenni (lexikálisan) gáááz?!
Mint fent is említettem, gáz, ha valaki okos? Vagy is inkább tanul? Mert hát.. én általában minden tantárgyra szoktam tanulni, meg sok versenyen veszek részt (megyei, országos), és jó helyezéseket érek el, szerény is vagyok :D És amikor mondjuk tanulok rajzra, vagy technikára, akkor mindig leszólnak, hogy jajj minek tanuulsz??? Csak annyit mondok, hogy durva lenne a biziben, hogy reál tárgyak 5, humán tárgyak 5, ének rajz 2-3... és állandóan kiröhögnek :S Persze ők gyakorlatilag semmire sem tanulnak, mert most ez a "menő"...
"Ahhoz, hogy valaki lehess, tanulnod kell" By Hugo Chavez (mexikói ismerősöm:D) Ez igaz egyáltalán? :S Mert 20on akárhány gyerekből 2 van aki tanul mindenre ... És mielőtt írná valaki lusta dög, hogy stréber vagyok, előre is üzenem neki, hogy 20 percnél nem tanulok többet..
A válaszokat előre is köszi :D
Az nagyon szép és jó, hogy a lexikális szinted ilyen magasan van. A gond magával a kérdéssel van... Ha nem vagy benne biztos, hogy ez egy jó dolog (szerintem igenis az), akkor minek csinálod? Ne felejtsd el, hogy emberileg is meg kell majd felelned... A szerénység meg erény, az egoizmus annál hátrányosabb.
Azért azt megnézném, hogy hogyan jutsz el országos/megyei versenyekre napi húsz perc tanulással.
hányadikos vagy?
az 1 jó dolog, hogy szinte 0 tanulással vagy itt.
lexikális tudással max a legyen ön is milliomosba (igaz megszünt, de mindegy) mehetsz el, megélni nem fogsz belőle.
de írtad, hogy a reálokból is jó vagy, tehát ha jó irányba mész majd tovább, akkor a lexikális tudás csak segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!