Szabad bölcsészet vagy anglisztika? Melyiket választanátok inkább?
Figyelt kérdés
Nyilván mindkettővel vannak terveim, ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy Magyarországon ezek nem túl kifizetődőek. Viszont itt az idő választani. Köszönöm a segítséget! :)2015. jún. 14. 21:25
1/30 anonim válasza:
ha csak ez a kettő van akkor egyértelműen anglisztika, abban van kis esélyed elhelyezkedni.
3/30 anonim válasza:
Anglisztika. Abból több a lehetőség szerintem is.
5/30 anonim válasza:
Anglisztika.
Megkérdezhetem, hogy a szabad bölcsészettel mik a terveid? :) Komolyan érdekelne! (Én is bejelöltem utolsónak, afféle mentőszakként.)
6/30 anonim válasza:
Szabad bölcsészet max a sarki boltba jó.
Anglisztika.
7/30 anonim válasza:
Csakis anglisztika, azzal ha jó vagy lesz munkád :)
8/30 A kérdező kommentje:
Filmtudomány érdekelne ott leginkább. Azzal sem lenne kevesebb lehetőségem elhelyezkedni a későbbiek folyamán, mint az anglisztikával. Ráadásul ez azért érdekesebb is.
2015. jún. 15. 06:07
9/30 anonim válasza:
Anglisztikát válaszd szerintem, sokkal többet érsz vele. De csak akkor ha a tudásod már felsőfok környékén van.Szabad bölcsészettel nem tudom mit lehetne kezdeni. Egyébként én is anglisztikás vagyok :)
10/30 anonim válasza:
miért filmtudománnyal milyen lehetőségeid vannak elhelyezkedni? amik jobbak mint az anglisztika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!