Most tényleg hülye vagyok vagy másnál is így van?
Nem vagy hülye, csak olyan szinten nem érdekel, hogy amikor _azt hiszed_, hogy tanulsz, akkor is elkalandozik a figyelmed, csak ülsz a könyv fölött, és más jár a fejedben. Így persze, hogy nem ragad meg semmi. Ez mindig így van, ha olyasmit tanul az ember, ami nem érdekli. Nem te vagy a hülye, csak nem érdekel a téma. Én is utáltam a történelmet és mindig bukásra álltam belőle, de szerencsére egy kettes mindig megvolt. Ezzel nincs is semmi baj. Valakit ez érdekel, valakit meg amaz.
Csak azt az egyet nem bírom megérteni, hogy ha ennyire utálod, miért a 90% feletti eredmény elérését tűzöd ki célul magad elé? Szereted a kudarcokat? Ne félj, lehet még bőven bennük részed akkor is, ha nem akarod. A te célod az legyen, hogy egyáltalán ne bukj meg, és tanuld azt, amihez jobban fűlik a fogad.
Belőlem sem lett sem történész, sem politológus, sem régész. Lett más. Ami érdekelt. De ha célt tűzöl ki magad elé, akkor az legyen reális, megvalósítható. A dongalábú ne akarja megmászni az Everestet, tőle az is teljesítmény, ha fel tud mászni a létrára kicserélni az égőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!