Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Másnál is ez van? Hogyan...

Másnál is ez van? Hogyan lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Végre nyári szünet, a diákmunka és a bulizás időszaka, amikor az ember már várja a szeptembert, mert végre egyetemista lehet. Ha minden igaz én is, orvosnak készülök. Azonban még kérdéses, hogyan végzem majd el... most is elmentem egy estére a barátnőimmel erre drága édesanyámtól olyan lecseszést kaptam, közölte, hogy ő osztja be az időmet, nem mehetek sehová és most csak a kémiával és biológiával foglalkozhatok, az olasszal nem. Már így is alig van társasági életem, és most oké, hogy orvosi mellett végleg le kell mondanom róla, de egyáltalán el tudom majd végezni, ha édesanyám mindig csak a munkát adja ki? munka az első- mindig ezt mondja. Érettségi előtt is mindig jött, hogy most nem tanulok, majd éjszaka, menjek dolgozni. Mit csináljak?
2011. jún. 24. 12:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Szépen mond meg neki, hogy te tanuló vagy! Neked most a legfontosabb a tanulás. Nem érsz rá dolgozni. Nem várhatja el tőled, hogy nappal segíts neki, éjszaka meg tanulj!!! Így teljesen kimerülnél. Egyezzen bele abba, hogy mondjuk: elsősorban tanulsz, de segítesz neki néha 1-2 dologban. Mondjuk hétvégén te mosogatsz vagy nem tudom. Sok szerencsét:)
2011. jún. 24. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!