Most a tananyag nehéz vagy én vagyok a hülye?
Nyelvtanból írtunk dogát, oké arra nem is tanultam, utána megírtuk még egyszer, mert javítót lehetett írni. Mindenre felkészültem, és úgy éreztem tudtam is rájuk a választ és most látom (diginaplóba) h még is egyes lett az a doga. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni... Ettől többet nem tudok rá készülni és még is egyes :S Legközelebb tz, én már nem tudom, hogy készüljek rá h ne legyen 1es... Parázok, hogy megbukok, őszi szünetbe elutazunk és végig ezen fog járni az agyam, hogy miért lett 1es mert ilyen vagyok, egyszerűen nem értem... Úgy érzem ez valahol a tanárom hibája is, mert túlságosan szigorúan osztályoz, de nem szeretném neki megmondani mi a véleményem, mert akkor elvágom magam...
17F
17F
hát őszintén a nyelvtan egy nagy baromság. felesleges tárgy, szerintem túl komolyan veszik. ki a fene jegyzi majd meg azt???
aki magyar, az tud beszélni, aki nem tud annak ellenére, hogy magyar, az olvasson és tanuljon meg kultúráltan beszélni.
senki nem jöhet azzal, hogy nyelvtant kell tanulni, hogy ne vesszen el a magyar nyelv, mert bár valóban szép nyelv, de régen a paraszt ember sem tanult nyelvtant, de még az úri legény sem, mégis mindenki megértette a másikat...
nem is tudom, külföldön egyáltalán tanulnak nyelvtant???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!