Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerenádra vers az angol...

Szerenádra vers az angol tanárnak?

Figyelt kérdés
Szerenadra nekem kell verset mondanom az angol tanarnak de eddig egyetlen olyan oldalt sem talaltam ahol lenne. Nem angol verset szeretnek, valaki tud nekem linkelni olyan oldalt ahol talalok iyen verseket?

#vers #szerenád #Tanár vers
2015. máj. 28. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Pedig angol verset illene. De ha mégsem akkor pedig zeneszámokat szokás énekelni nem pedig verseket. Bármilyen témájú zeneszámot, kapcsolatotoktól függően. :D
2015. máj. 28. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk szerenádon olyan volt hogy készítettek a diákok egy oklevelet a tanárnéninek és volt hozzá egy bájos kis átdolgozott versike a tanárnő nagyon örült...

Versike:

------(Itt a tanárnő neve) angol tanárnőnek.

Recept:

Kell egy 20-30 év közötti csinos tanárnő,(itt átírhatod a korhatárt ha nem stimmel)

Egy mindenre elszánt 20-30 fős gimnáziumi osztály,

Ehhez kell számtalan közös emlék,

20dkg mosolygás, 15dkg komolyság, 10dkg dorgálás, 1 csipetnyi nyavalygás és számtalan közös pillanat,

Ezeket addig kell keverni amíg egy gyönyörűen eltel 4 év és egy gyönyörű tanárnő nem sül ki belőle. A legcsinosabb tanárnő díját XYZ tanárnő kapja. És átadjátok az oklevelet meg esetleg egy szál virágot.

Ilyen volt az oklevél:(persze ha szőke a tanárnőtök akkor nektek is lehet ez) Remélem segítettem :)

[link]

2015. máj. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!