Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt már példa ilyen erős...

Volt már példa ilyen erős osztályközösségre?

Figyelt kérdés
Bolti eladónak tanulok. Márciusban megoperálták az egyik osztálytársamat, az osztályfőnökkel másnap meglátogattuk. Kitartunk egymás mellett, segítettük mindig egymást, és most úgy döntöttünk, hogy mindannyian visszairatkozunk érettségizni. Mind a tizenöten (4 fiú és 11 lány) szerencsére vissza is vettek mindannyiunkat.

2015. máj. 12. 21:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
79%
Egy 15 fős osztályban ez még reálisnak mondható, kevesebben vagytok, jobban összetudtok kovácsolódni. De biztos vagyok benne, ha mondjuk 30-an volnátok, olyan szintű klikkesedések lennének, hogy csak na... :D
2015. máj. 13. 10:05
 32/34 A kérdező kommentje:
Ebben én is biztos vagyok.
2015. máj. 13. 14:09
 33/34 anonim ***** válasza:

Mi 13-an vagyunk, kb 5 felé szakadva, nagyon rossz az osztályközösség,folyamatos viták stb.

De mikor osztálytársunk kórházba került mi is mind együtt bementünk hozzá..

2015. máj. 14. 10:37
 34/34 A kérdező kommentje:
Nálunk is voltak veszekedések, de szerencsére itt nem voltak széthúzások klikkesedések. Eleinte még igen, de utána már nem.
2015. máj. 14. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!