Volt már példa ilyen erős osztályközösségre?
Figyelt kérdés
Bolti eladónak tanulok. Márciusban megoperálták az egyik osztálytársamat, az osztályfőnökkel másnap meglátogattuk. Kitartunk egymás mellett, segítettük mindig egymást, és most úgy döntöttünk, hogy mindannyian visszairatkozunk érettségizni. Mind a tizenöten (4 fiú és 11 lány) szerencsére vissza is vettek mindannyiunkat.2015. máj. 12. 21:18
21/34 anonim válasza:
nem a szakmunkás papírral van a baj, hanem hogy ez egy olyan szakma amiből egyrészt ki lehet öregedni, másrészt keveset fizet, harmadrészt diákok végzik diákmunka keretein belül
ezért kérdeztem, hogy mik akartatok lenni, mert senki sem arról álmodik hogy bolti eladó lesz
22/34 A kérdező kommentje:
Ja és a szakmunkás építi fel a gépészmérnöknek is a házát már bocsánat.
2015. máj. 12. 21:54
23/34 anonim válasza:
Te milyen boltba jársz ahol diákmunkások vannak? :D Mert ez nem igaz. Attól mert most azt tanul, nem biztos, hogy az is lesz.
24/34 anonim válasza:
igen, szakmunkás mondjuk kőműves meg hidegburkoló... de nem bolti eladó
25/34 anonim válasza:
"Te milyen boltba jársz ahol diákmunkások vannak? :D Mert ez nem igaz."
Megnézel egy akármilyen álláshirdetést érettségit kérnek, vagy annyit se (pl TESCOban). Személyesen ismerek olyat aki 8 általánossal eladó a SPARban. Ruhaboltokban jellemzően a gazdasági szakok fiatal lányai címkéznek, riasztóznak....
26/34 A kérdező kommentje:
Azt meg kedves gépészmérnök úr ne várja el, hogy egy lány burkolónak, vagy kőművesnek tanuljon.
2015. máj. 12. 22:08
27/34 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz ezekkel a retardált trollokkal, egy szimpla senkik.
28/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. máj. 12. 22:16
29/34 anonim válasza:
Az meg kit érdekel, hogy te gépészmérnök vagy? Qrva nagy dicsőség. :D Én orvos vagyok, barátnőm jogász egy multinál. És ? Mindenki azt tanul amit akar, ami érdekli, amihez ért, és amihez tehetsége van. Egyik szak sem jelent magasabb presztízst. Egyik szakma sincs egy másik szakma felett. Aki ezt gondolja az szimplán egy önbizalom hiányos, elfogult, buta emberke, aki abban találta meg a gyógyírt a szánalmas életére, hogy elkezdte rangsorolni a kis képzeletében a különböző szakokat. És hát nem elsőnek pont az jött ki, amit ő éppen tanul? Vicc. : )
30/34 A kérdező kommentje:
Kedves 78% os válaszadó igaz amit írtál, valóban értelmetlenül tettem fel a kérdést. Ezért itt korrigálom, azt akartam mondani, hogy annyira erős bennünk a közösségi szellem, hogy amikor osztálytársunk kórházba került, mind meglátogattuk.
2015. máj. 13. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!