Mit csináljak, ha nem látok más megoldást?
Először is tudni kell rólam, hogy maximalista vagyok, bár már korántsem annyira, mint régen. Nagyon félek attól, hogy a matek érettségin még annyi pontot sem sikerült összehozni, hogy szóbelizhessek. Jó, jó tudom, ezek alapján biztos azt gondolják néhányan, hogy akkor nem is érdemled meg azt a r*hadt izonyítványt, de a többi érettségim nagyon jó lett elvileg, a magyar kivételével 90% fölött sikerültek.
A lényeg az, hogy én nem bírnám elviselni, ha most emiatt kellene halasztanom egy évet, meg eleve nem ilyen hülyének ismernek engem, és a szüleim szeme elé sem tudnék kerülni így. Főleg, hogy 20 éves vagyok, és nem is élünk túl jól, és nem akarok nekik ekkora csalódást okozni. Egyébként is sok gondom van, a barátom is egy hete szakított velem, nem akar még köszönni sem. Nem látok megoldást azon kívül, hogy öngyilkos legyek. Meg mi van, ha ősszel sem sikerülne a matek? Tényleg nagyon hülye vagyok hozzá. Mit csináljak? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!