Mit tegyek ha nem bírom a vizsgahelyzeteket?
Figyelt kérdés
Nem bírom!! Holnap megyek nyelvvizsgázni de annyira ideges vagyok,hogy be fogok hányni. Nem bírok átnézni semmit,ideges vagyok és már egyszer meg is buktam. Remegek az idegtől :( Tudom,hogy gáz de nagyon rossz érzés,teljesen leblokkoltam. Semmi sikerélményem nincs mostanában és rettegek mindentől. Mindentől félek,mindentől !!!2015. máj. 8. 16:39
1/5 anonim válasza:
A holnapi vizsga már túl közel van, nem tudsz mit tenni, de utána az első utad egy pszichológushoz vezessen...
2/5 anonim válasza:
a) nyugtató vagy nyugtató teák pl citromfű
b) egy feles
Hogy neked melyik jön be, azt neked kell tudni, csak ne együtt a kettőt. Amúgy meg nem a világ egy nyelvvizsga, a legrosszabb, ami történhet, hogy újra ki kell fizetni a vizsgadíjat, de fejvesztésről nincs szó.
3/5 anonim válasza:
Most mondhatjuk, hogy ne parázz rajta ennyire, nem kell semmitől fosni, ha nem sikerül az sem gáz, de szerintem ez nem lesz hatásos. De egyébként tényleg nem vészes, én is voltam, szóbelin nagyon jófejek a vizsgáztatók, tényleg nem kell mitől tartani.
Na de ha ez mégse segít,akkor amit előző írt, vagy egy-két feles (azért ne több, ne látszódjon rajtad, csak segítsen valamennyit), vagy ilyen nyugtatóteák.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,komplexre megyek . Amúgy már egyszer megbuktam épp ilyen hülyeség miatt azt hittem elrontottam a listeninget azzal kezdődött. Elment a kedvem az egésztől.közbe átmentem rajta -.- és a többit meg rontottam le szépen. Amúgy pár pont hiányzott az egészből és egy éve történt azóta járok heti kétszer angolozni. Mostmár sikerült átnézni pár dolgot,holnap lehet beugrok a tescoba egy kis itókáért :D
2015. máj. 8. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!