Már nem birom tovább, meg fogok bukni. Szerintetek van még lehetőségem? 16/f
Talán a 9. osztályt csak be kellene fejezned, hogy legyen egy lezárt éved. Tudom, nem könnyű, meg könnyen ugatok én innen, de meg kellene próbálni. Jövőre meg egy másik sulit megpróbálni 10. éven kezdeni. Ha kigyűlt a hiányzásod, akkor ez már csak vizsgákkal oldható meg.
Tanáraidnak, osztályfőnöködnek szóltál már a dologról? Ők is tehetnének valamit a pletykát illetően.
Azt nem értem, hogy ha most buknál, miért veszítenél 2 évet. Mindenesetre bizonyítanod kellene tanulásilag is valamit, mert a leírtak alapján már nem vagy tanköteles. Ha kitesznek, egyik iskola se lesz köteles átvenni, ottmaradsz végzettségek nélkül. Tanulj és vizsgázz le év végén, akkor lesz választásod, meg akkor lesz könnyebb a dolgod. (Tudom, megint könnyen beszélek, de szerintem ez lenne a járható út!)
- Jaj, rabbi, megdöglött a tehén!
- Milyen kár, pedig mennyi jó tanácsom lett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!