Heló, én Vajdaságból származó egyetemista vagyok. Nagyon szeretnék tovább tanulni Magyarországon, de anyagi lehetőségem nincs nagyon rá. Ha valaki tud esetleg valamilyen támogatási lehetőséget? Annak igen megköszönném, ha válaszolna.
Figyelt kérdés
A megvalósítandó álmaim közé tartozik a doktorátus megszerzése egyszer...2012. jún. 11. 20:39
1/14 anonim válasza:
Romániában nincs egyetem? Miért akar minden román Magyarországon tanulni?
2/14 A kérdező kommentje:
Bocs, de ha nemtudnátok Vajdaság Szerbiában van...
2012. jún. 11. 20:51
3/14 A kérdező kommentje:
Nekem nincs lehetőségem a tanulásra, úgy nézem neked meg agykapacitásod :DDDDD
2012. jún. 11. 21:03
4/14 anonim válasza:
Válaszoló(K) mindkét 42%-os (feltételezem ugyanaz !)
Ha nem tudsz értelmes választ adni,akkor fogd be a pofádat. Hogy lehetsz ekkora tirpák,te mocsok rasszista !
TARTSD MEG A VÉLEMÉNYEDET ,ÉS NE SÉRTEGESS SENKIT SEM,pusztán azért mert az illető általad nem szimpatikus országból ír,
Olyan sötét vagy hogy azt sem tudod merre van a Vajdaság.
Minden Magyart illene segíteni a Világban Legyen az Amerikában az északi sarkon,vagy akár Szerbiában.
Kérdező ! Ne haragudj az első két válaszra,sajnos nem tudja mit beszél.
Kérdésedben én sajnos nem tudok segíteni,mert én is épphogy megélek Budapesten.
Sok sikert a továbbiakban !
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen eme szép szavakat, azért még látom van olyan ember, akiben még él a becsület és a tisztesség. Kirtást kívánok neked is, és remélem én is választ kapok kérdéseimre. :)
2012. jún. 11. 21:08
6/14 A kérdező kommentje:
* kitartást :P
2012. jún. 11. 21:11
7/14 anonim válasza:
Mi ez a nyalás? Költözz fel hozzá, és sz*pd le!
8/14 A kérdező kommentje:
tudod ezt úgy hívják, hogy tisztelet, ami benned sajnos nem sok található.
2012. jún. 11. 21:14
9/14 anonim válasza:
Mi az rám mozdultál? Kösz, nem. Heteró vagyok.
10/14 A kérdező kommentje:
Most komolyan te hülye vagy?
2012. jún. 11. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!