Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemista vagyok, tanulási...

Egyetemista vagyok, tanulási problémákkal küzdök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nagyon fontos vizsgáimra egész egyszerűen képtelen vagyok tanulni. A jelentéktelenebb, halaszthatókra simán nekiülök de ami nagyon fontos lenne azokra egész egyszerűen képtelen vagyok. Nem tudom lehet-e lustaságnak nevezni. Inkább félelmet érzek, hogyha elkezdek tanulni rá rádöbbenek hogy nem fog sikerülni, vagy ilyesmi.. Pedig ha megtanulok valamit mindig jó munkát végzek, nem vagyok hülye.

Most végzek az egyetemen, holnap van a legutolsó vizsgám az államvizsga előtt és egész egyszerűen képtelen vagyok elővenni. Felkelek hajnalban alig alszom nem csinálok semmi mást ülök a jegyzetek előtt és nem tudom kinyitni..

2012. jún. 7. 10:32
 1/5 anonim válasza:
Melyik egyetemre jársz?
2012. jún. 7. 11:39
 2/5 A kérdező kommentje:
ELTE TTK fizika BSc
2012. jún. 7. 12:01
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Kár,hogy nem Debrecen,mert akkor szívesen találkoztam volna veled.Nekem is ez volt a gondom néhány éve.Egy tanács akaraterő!

2012. jún. 7. 12:06
 4/5 Andizsuzsi ***** válasza:
Ez nem tanulási probléma, legfeljebb pszichés. Hiszen gyakorlatilag elvégezted az egyetemet. Szedd össze magad, mondogasd, hogy ezt még utoljára meg kell csinálnod, és hajrá.
2012. jún. 7. 12:45
 5/5 anonim válasza:
én ELTE kémiás, legyünk barátok :D
2012. jún. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!