Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit eszik egy szegény egyetemi...

Mit eszik egy szegény egyetemista?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 00:41
 1/6 anonim válasza:
100%

Jó esetben, amit csomagolnak neki hétvégén. Ha nem, vagy elfogyott, akkor érdemes böngészni az újságokat, és akció esetén bevásárolni egy-két dolgot, amit később gyorsan meg lehet főzni.

Pl: tésztaleves, vagy valamilyen tészta mártással, tojásrántotta virslivel, melegszendvics, tejberizs. Ezek mind gyorsan megvannak és nem kerülnek egy vagyonba. Vegyél azért zöldségeket is, aminek szezonja van, abból salátákat is lehet összedobni.

2012. jún. 2. 01:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyi ideje van. Én volt, hogy hetekig is vajas kenyeret ettem :S De aztán rákaptam a főzőcskére, főzelékek, levesek, kiderült hogy nem is olyan nagy dolog :)
2012. jún. 2. 01:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy veszek ilyen előcsomagolt pizzatésztát, egy csomagban több van. Ehhez pizzakrémet, sajtot és vmilyen sonkát és akkor egész héten azt eszem, mert több jut belőle (jó mondjuk nem a legszegényebbnek való, mert a hozzávalók egyenként nem olyan olcsók, viszont összességébe nekem megéri). Vagy még veszek virslit, lehet venni hozzá külön zsemlét, és megcsinálom hot-dog-nak
2012. jún. 2. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, ezeket is be lehet itt-ott akciósan is szerezni. :)

Azt eszik, amit talál. :)

(De azért nem árt odafigyelni, ha valami zöld és már mozog, azt jobb elkerülni!)

2012. jún. 2. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi speciel egy hétig mustáros kenyeret ettünk, mert volt még a spájzban fél kiló mustár, mikor a pénz elfogyott. Na jó, némi apró még volt kenyérre. de szép idők is voltak azok húsz évvel ezelőtt :)
2012. jún. 3. 00:26
 6/6 anonim válasza:
Egy időben ingyen lehetett lopni kenyeret a konyháról. Onnan vittünk fel vagy egy kilót, vettünk hozzá Tescóban olajos halat és azt ettük. Répának 99 forint kilója, volt, hogy egy hétig azt ettem. A zacskós leves is nagyon jó, de a folyékony kenyérre esküszöm, attól elmúlik az étvágyad.
2017. máj. 10. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!