Mit eszik egy szegény egyetemista?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 00:41
1/6 anonim válasza:
Jó esetben, amit csomagolnak neki hétvégén. Ha nem, vagy elfogyott, akkor érdemes böngészni az újságokat, és akció esetén bevásárolni egy-két dolgot, amit később gyorsan meg lehet főzni.
Pl: tésztaleves, vagy valamilyen tészta mártással, tojásrántotta virslivel, melegszendvics, tejberizs. Ezek mind gyorsan megvannak és nem kerülnek egy vagyonba. Vegyél azért zöldségeket is, aminek szezonja van, abból salátákat is lehet összedobni.
2/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyi ideje van. Én volt, hogy hetekig is vajas kenyeret ettem :S De aztán rákaptam a főzőcskére, főzelékek, levesek, kiderült hogy nem is olyan nagy dolog :)
3/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy veszek ilyen előcsomagolt pizzatésztát, egy csomagban több van. Ehhez pizzakrémet, sajtot és vmilyen sonkát és akkor egész héten azt eszem, mert több jut belőle (jó mondjuk nem a legszegényebbnek való, mert a hozzávalók egyenként nem olyan olcsók, viszont összességébe nekem megéri). Vagy még veszek virslit, lehet venni hozzá külön zsemlét, és megcsinálom hot-dog-nak
4/6 anonim válasza:
Hát, ezeket is be lehet itt-ott akciósan is szerezni. :)
Azt eszik, amit talál. :)
(De azért nem árt odafigyelni, ha valami zöld és már mozog, azt jobb elkerülni!)
5/6 anonim válasza:
Mi speciel egy hétig mustáros kenyeret ettünk, mert volt még a spájzban fél kiló mustár, mikor a pénz elfogyott. Na jó, némi apró még volt kenyérre. de szép idők is voltak azok húsz évvel ezelőtt :)
6/6 anonim válasza:
Egy időben ingyen lehetett lopni kenyeret a konyháról. Onnan vittünk fel vagy egy kilót, vettünk hozzá Tescóban olajos halat és azt ettük. Répának 99 forint kilója, volt, hogy egy hétig azt ettem. A zacskós leves is nagyon jó, de a folyékony kenyérre esküszöm, attól elmúlik az étvágyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!