Egy egyetemista mondjuk nyári gyakorlat vagy bármilyen gyakorlat után mennyi fizetést kap? És azok akik már publikálnak?
Hát ez szaktól függ gondolom. Én orvosin a kötelező egy hónapos nyári gyakorlataim után nagy büdös lószart kapok:)
Jah jó, bocsi, az egyetemtől kaptam 2700 forintot az egy hónapért...:D
Én gyógyszerészhallgatóként gyógyszertárban nem kaptam fizetést, gyógyszergyárban viszont megkaptam a minimálbér felét.
De használhatóbb válaszokat kapnál, ha kiírnád, melyik szakra jársz, és hova készülsz gyakorlatra, így elmondhatnák a tapasztalataikat a szakmabeliek.
A publikálás és egyéb tudományos teljesítmények szerintem sehol nem számítanak a gyakorlati bér megállapításában.
zociális munka szakra járok, nekünk egy év a gyakorlat. Fél éven át heti 3 nap, utána fél éven át heti 4 nap hat órában.
Nem kaptam érte egy forintott se, és a csoporttársaim se, sőt az iskola fizetett az intézményeknek, hogy fogadjanak minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!