Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem birom az egyetemet. Mit...

Nem birom az egyetemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, minden nap sirok..en mar nem birom komolyan.osszesen 17 vizsgam amibol 10 sikerult es meg par hatra van de egy csomo vizsgam viszont nem fog,mert joforman at se tudtam olvasni az anyagot annyi van es minden maaodik nap van egy vizsga(olyan is volt,hogy egy nap 3 volt).nem tudom micsinaljak,felek hogy nem fog menni nekem ez pedig szeretnem de egyszeruen olyan fardt vagyok,hogy keptelem vagyok mar tanulni.(erdelyben van ez az egyetem orvosi azon belul asszisztensi)

2015. jan. 21. 08:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem ott hagyni de igy bele betegszem
2015. jan. 21. 08:05
 2/5 anonim válasza:
75%
És ha nem sikerülnek a vizsgák akkor mi lesz? ha csúszol egy évet az annyira nem gáz. nem? és jobban szétoszlanak a vizsgák. legalábbis nekem ez lett a vége.
2015. jan. 21. 08:16
 3/5 anonim válasza:
100%
Ha kredit rendszerű az oktatás, (mi más?) akkor szelektálj. Azokat a tárgyakat csináld meg, amelyekre újabb tárgyak épülnek. Ha az sem sikerül mind ne keseredj el. Adj magadnak időt, nem lóverseny. Nekem van olyan tárgyam, amit háromszor kellett felvennem. Nem érzem kevesebbnek magam. :-) Fel a fejjel!
2015. jan. 21. 08:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom!!kedvesek vagytok!sok sikert nektek is
2015. jan. 21. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
89%

Hú, az tényleg sok. Tanulj évközben is. Kelj fel korábban (akkor jobban megy a tanulás) és told késő estig (vizsgaidőszakban biztos, de iktass be 1 óra pihenőt, amikor már nem bírod). Csináld meg a fontosabb/ráépülő/kötelező tárgyakat; nem tudom, van-e nálatok szabadon választott, mert akkor azt hagyd. Ha van lehetőséged, ne januárra tedd az összes vizsgát. Meg az egyik oktatóm javasolta még, hogy először a nehezebb tárgyakat csináljuk meg. Ha ez megnyugtat, nekem 11 tárgyból 5 sikerült. :'D :/ Holnap van az uccsó vizsgám.

Ne add fel, gondolj arra, hogy előtted még kismillióan végigcsinálták ugyanezt, együtt szívunk, és támogatjuk egymást. :D Ha meg nem teljesíted valamelyiket, akkor felveszed köv. félévben vagy pótvizsga. Nem világvége. Hajrá!

2015. jan. 21. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!