Nem bírom már a nyomát?
Annyi mindent vár el tőlem a gimi ahol tanulok. Ott akár három nap hiányzás miatt is úgy le lehet maradni hogy azt sem tudod hol vagy.
Caak az a baj hogy megbetegedtem. Eddigi évek alatt soha nem volt olyan problémám ami miatt ne tudtam volna suliba menni. De most az egyik legfontosabb évben persze hogy kell. Hőemelkedés, orr folyás, hát és fejfájás, rossz közérzet. És most is itt kattog a fejemben hogy miket kéne csinálni, de nem tudok rájuk koncentrálni. Készülnöm,kéne az előrehozott érettségire, matek fakton vagyok, és ha onnan két órát is hiányzok az nagyon rossz lesz. Azután ott a nyelvvizsga. És a héten legalább öt dolgozat vagy tz.
Nem tudom mit csináljak! Tudom hogy így úgy sem lennék képes végig csinálni egy napot, de akkor most tényleg üljek otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!