Van valaki rajtam kívül, aki nem tanult az érettségire? :D 18/L
Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 17:51
21/28 anonim válasza:
Emeltezni nem a kettesért mennek..... de grat. biztos sok eszed van máshoz.
22/28 A kérdező kommentje:
Thanks. És megoldókulcs alapján simán megvan az 50% is
2015. máj. 5. 21:44
26/28 anonim válasza:
Majd leírod, hogy sikerült? Egyébként merre mész tovább?
27/28 anonim válasza:
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy egészen véletlenül nincs meg neked (vagy valakinek) a 2015-ös Kiss Judit "Emelt szintű érettségi magyar nyelv és irodalom" című könyve? Mert nekem a tavalyi megvan, és azért a 12 tételért nincs kedvem 4400 Ft-ot kifizetni. Ha valaki lenne olyan kedves, hogy bescanneli nekem, akkor, ha kiszab nekem egy összeget, azt el is utalom neki.
Köszönöm! :D
28/28 A kérdező kommentje:
Helló! Bocsi, későn láttam a kérdésed. Valószínűleg már mindegy is, mert megoldottad. Egyébként, a törvény bűnteti, a könyv pedig csak 3500 forint, szerintem megéri megvenni.
2015. máj. 23. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!