SZERINTETEK KIRÚGNAK?

Figyelt kérdés

Középiskolában nálunk kb. egy hónapja bevezették a kötelező hittanórákat, csak két gond volt vele ateista vagyok és az egyetlen dolog utálom ha rám akarják erőszakolni más vallás mocskait. Mivel feketébe járok(fekete póló, fekete pulcsi ,

fekete cipő, fekete nadrág) a hittantanár szemében már első ránézésére érdektelenné váltam és nem érdekelte hogy mit csinálok órán (hittanórán sose tanultam, még oda se figyeltem). És ez így is ment egy pár hétig. DE egyszer úgy jött be órára mintha azon múlna az élete hogy hittet adjon nekem ordibált, veszekedett és mindenbe belekötött (nem tudom miért pedig sose zavarom az órát csak nem érdekel) persze most is csak egyik fülemen be és másikon ki erre ez történt:

odajött hozzám a tanár bibliával a kezében és lecsapta izomból az asztalomra és ezt mondta:

-TEDD RÁ A KEZED A BIBLIÁRA ÉS IMÁDKOZZ JÉZUSHOZ!

erre én:

-nem

majd utána elmondtam neki hogy mit gondolok a kereszténységről erre a tanár sátán ivadékának nevezett

majd veszekedtünk egy nagyot még

végül azt mondta nekem hogy 5 év múlva se járom ki a sulit erről gondoskodik....és elindult az asztala felé (nagyon felidegesített ) mikor leült a tanár a helyére megfogtam a bibliát a kezembe és izomból hozzávágtam bevérzett a homloka ( jobb szélső oszlopban 2 sorban ülök) erre a tanár elkezdett valamit mormolgatni magában majd kirohant a vécére megmosni a véres fejét a többi gyerek meg csak tátott szájjal nézett...... SZERINTETEK KIRÚGNAK?

2015. ápr. 21. 20:58
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim válasza:
73%
Ezek a hittantanárok elmebetegek...egyik ismerősömről le akarta tépni a Slayer-es pólóját, miközben kiabálta, hogy "istenkáromló"..az óra kellős közepén
2015. ápr. 26. 01:05
 52/52 A kérdező kommentje:
lehet ikrek :D
2015. ápr. 26. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!