SZERINTETEK KIRÚGNAK?

Figyelt kérdés

Középiskolában nálunk kb. egy hónapja bevezették a kötelező hittanórákat, csak két gond volt vele ateista vagyok és az egyetlen dolog utálom ha rám akarják erőszakolni más vallás mocskait. Mivel feketébe járok(fekete póló, fekete pulcsi ,

fekete cipő, fekete nadrág) a hittantanár szemében már első ránézésére érdektelenné váltam és nem érdekelte hogy mit csinálok órán (hittanórán sose tanultam, még oda se figyeltem). És ez így is ment egy pár hétig. DE egyszer úgy jött be órára mintha azon múlna az élete hogy hittet adjon nekem ordibált, veszekedett és mindenbe belekötött (nem tudom miért pedig sose zavarom az órát csak nem érdekel) persze most is csak egyik fülemen be és másikon ki erre ez történt:

odajött hozzám a tanár bibliával a kezében és lecsapta izomból az asztalomra és ezt mondta:

-TEDD RÁ A KEZED A BIBLIÁRA ÉS IMÁDKOZZ JÉZUSHOZ!

erre én:

-nem

majd utána elmondtam neki hogy mit gondolok a kereszténységről erre a tanár sátán ivadékának nevezett

majd veszekedtünk egy nagyot még

végül azt mondta nekem hogy 5 év múlva se járom ki a sulit erről gondoskodik....és elindult az asztala felé (nagyon felidegesített ) mikor leült a tanár a helyére megfogtam a bibliát a kezembe és izomból hozzávágtam bevérzett a homloka ( jobb szélső oszlopban 2 sorban ülök) erre a tanár elkezdett valamit mormolgatni magában majd kirohant a vécére megmosni a véres fejét a többi gyerek meg csak tátott szájjal nézett...... SZERINTETEK KIRÚGNAK?

2015. ápr. 21. 20:58
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
néhány tanácsot megfogadok köszönöm a segítséget mindenkinek! meglássuk mi lesz ebből....
2015. ápr. 21. 22:36
 32/52 anonim ***** válasza:
Rendben, imádkozom érted! Az Úr áldjon meg!
2015. ápr. 21. 22:43
 33/52 anonim ***** válasza:
Ha nem rúgnak ki, szerintem akkor is iskolát kéne váltani. Ne adj lehetőséget, hogy beváltsa az ígéretét. Mondjuk az azéé fájhatott... Szerintem inkább valami figyelmeztetést adnak. De már ne gyötörd rajta magad, te, a magad részéről, bocsáss meg a papnak is, meg magadnak is.
2015. ápr. 21. 22:44
 34/52 anonim ***** válasza:
76%

Nem olvasgattam a kommenteket, úgyhogy bocsi, ha már írtak hasonlót...

Egyrészt elég nehezen hiszem el, hogy ez a sztori teljes mértékben így igaz, ahogy leírtad, egy kis torzítás gondolom van benne itt-ott. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy tény és való, hogy a tanár rosszul cselekedett. Viszont ez nem jár azzal, hogy akkor cserében te "fejbeütöd" egy Bibliával, ez nonszensz! Szerintem megérdemled a kirúgást egy ilyenért.... De a hittantanárt se ártana leváltania a sulidnak, az is biztos!

Ilyen helyzetben nem agresszívan kellett volna viselkedned, főleg nem tettlegességben, hanem inkább kikérni magadnak a hittérítést és elpanaszolni a történteket az ofődnek és/vagy az igazgatónak. De ez már úgyis késő bánat.

2015. ápr. 21. 23:54
 35/52 anonim ***** válasza:
36%
Tökéletesen egyetértek veled kérdező, én sem lennék hajlandó semmilyen vallási hülyeséget megtanulni. Nemcsak a keresztényt. Az ilyen álkersztény csuhásoknak mindig is baj volt, ha valaki értelmes, gondolkodni is tud, nemcsak bégetni és adományozni. Megbocsáthatatlan, hogy mennyi tudományos értékű művet, találmányt semmisítettek meg eretnekség vádjával. Az erőszakos, kínzásos hittérítésről már ne is beszéljünk. Én követelném, hogy inkább erkölcstan legyen, hiszen állami iskolában elvileg választható. Bár orsós országban már semmin nem lapődök meg.
2015. ápr. 22. 08:36
 36/52 A kérdező kommentje:

35.-ös!

ott a pont... tény hogy külön kéne választani a hittant az erkölccsel én is tudom hogy mit csináltak régen a keresztények az "eretnekekkel" bár erről a tanár nem tehet a de ha még mindig ebben a korban élnénk szerintem lazán máglyára küldené a fél sulit

2015. ápr. 22. 16:43
 37/52 anonim válasza:
67%
A lehető legjobb dolog amit tehettél:D Én melletted állok :3 xD És szurkolok h ne vágjanak ki téged :D
2015. ápr. 22. 19:44
 38/52 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2015. ápr. 22. 19:45
 39/52 A kérdező kommentje:
még jelenleg semmi ma a suli nagyon csendes volt és nem volt ma hittanóra ( gondolom vihar előtti csend ) hittantanár meg nem jött suliba de iskolát fogok váltani az biztos
2015. ápr. 22. 21:36
 40/52 A kérdező kommentje:
jövőhéttől nem járok oda....
2015. ápr. 22. 21:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!