Véletlenül a suliban összetörtem egy lámpát a plafonon, de nem szóltam róla senkinek. Létezik, ha kiderül, akkor kirúgnak érte?!
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 20:36
1/10 anonim válasza:
Ilyen higanygőzös? Hogyan törted össze? Nem hiszem, hogy kiderülne, ha nem látta senki, meg nincs bizonyíték. Ha kiderülne vagy tudnák, hogy te voltál, akkor ki kellene fizetni.
2/10 A kérdező kommentje:
Tippem sincs, de pukkant egy nagyot + a rács is lejött. A bökkenő az, hogy a folyosó be van kamerázva, és azzal osztályra vissza lehet nyomozni...
2010. szept. 15. 20:50
3/10 A kérdező kommentje:
Egy focilabdával törtem össze...
2010. szept. 15. 20:51
4/10 anonim válasza:
Dehogy rúgnak ki, max valami beírás+kár megtérítése.
5/10 A kérdező kommentje:
Csak f*szom egyházi suli, és a végén rám fognák, hogy rongálok:D
2010. szept. 15. 20:58
6/10 anonim válasza:
nyilván nem szándékosan rúgtad rá a focilabdát...mondjuk jelezhetted volna egy tanárnak, hogy ez meg ez történt.
7/10 anonim válasza:
HÁH ez marha jó, de komolyan xD
Nem mostanában halottam az "egyházi suli" és a "f@szom" kifejezést egy mondatban
8/10 anonim válasza:
Szerintem azzal semmi gond nincs, hogy a lampa osszetort. Ez elofordulhat barkivel, de az undorito viselkedes, hogy nem vallalod a tetted kovetkezmenyet es ezert meg plusz buntetest is kaphatsz. Ha vallaltad volna, nem lett volna semmi, csak ki kellett volna fizetned. Akkor kaptal volna beirast vagy egyebet, ha szandekosan csinaltad volna. Miert nem szoltal senkinek? Igy okuk van azt hinni, hogy vandalizmus volt. En is egyhazi suliba jartam anno es sajnalattal latom, hogy mar ott sem a regi a szinvonal...
9/10 anonim válasza:
én már a két évesemnek sem engedem, hogy bent labdázzon hasonló okokból. És nehezen tudom elképzelni, hogy neked a szüleid ezt ne tanították volna. Úgyhogy valójában nem rád fognák a rongálást, hanem ez valóban az.
Mert azért azt nehezen hiszem, hogy vitted a labdát a folyosón és az valahogy szándékod ellenére, véletlen felpattant a lámpára és összetörte azt.
Egyébként ez nem egyházi suliban is rongálás lenne. És ki kéne fizetned a kárt.
10/10 A kérdező kommentje:
Szünetben unatkoztunk, és fociztunk, amikor kiment a tanár. Viszont a nő eléggé hárpiás hangulatában volt, azért hallgattam el a dolgokat, de egy szóval sem mondtam, hogy nem fogom bevallani!
2010. szept. 16. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!