Mit tehetek ha esetleg kirúgnak az iskolából ahova most járok?
Középiskolába járok.Tavaly megbuktam,igy újra 9.-es vagyok,de úgy néz ki lehet megint megbukok.
Nem vagyok tanköteles,mert 17 éves vagyok,és mondták a tanárok is hogy most már nem vagyok tanköteles.
Mennyi szerintetek az esélye hogy kirúgnak ha megint megbukok? És ha kirúgnak,átmehetek másik iskolába vagy mit tehetek?
"Mennyi szerintetek az esélye hogy kirúgnak ha megint megbukok?"
- Nem rúgnak ki csak azért, mert megbuksz, kivéve ha tiltja a házi rend, hogy másodszorra is évet ismételj. Ha így esne, akkor nektek kell iskolát találni, ahol folytatod a tanulmányaidat.
Utolsó kettőnek kicsit bunkó a stílusa,de válaszolok.
Képzeljétek,eszembe jutott hogy tanuljak,szoktam is,csak matekból,kémiából és fizikából általában nem értem tananyagot,nem értem a logikáját,utóbbi kettőből a számolásokkal van csak gond,és a szüleim nem is tudnak,de nem is akarnak annyira magántanárt fizetni,mert szerintük egyedül is meg lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!