Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kétségbeestem és az öngyilkoss...

Kétségbeestem és az öngyilkosságon is elgondolkoztam már. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyira buta vagyok,hogy az elképesztő négy évig jártam biológia szakos gimibe tanultam rá de tavaly mégis csak 55% lett az emeltem. Idén kihagytam egy évet,hogy tanuljak bioszt közben a kémiába is belevágtam. Mostanra annyira nincs önbizalmam,hogy úgy érzem 1 oldalt se tudok megtanulni! szörnyen rossz ez az érzés és kihat az életem minden területére. Komolyan ennyire béna nem lehetek,semmi sikerélmény az élet területein,legalább régen ez a szr tanulás jól ment...se barátaim,se szép nem vagyok se semmi. Már az sem igaz,amit régen apám mondott...nem baj ha az arcod ragyás az a fő,hogy nem vagy gyagyás.. ronda és buta is vagyok. Hányingerem van magamtól...undorral dobom el a ruháimat a szennyesbe stb. 19/L
2015. ápr. 19. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd ezt a biosz, kémia vonalat, indulj el más irányba. :)
2015. ápr. 19. 15:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos máshogy alakult volna ha sikerül az az 55%.. Biztos? Nem lehet, hogy akkor egyetemen derült volna ki, hogy ugyanígy képtelen vagy beosztani az idődet, képtelen vagy tanulni? Ne erőltesd szerintem. 1évet szántál erre, akkor eddig mit csináltál? Keress más értelmeset amit tanulhatsz..nyelv,jogsi,okj....
2015. ápr. 19. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!