Az öngyilkosságon gondolkodom, és rájöttem, hogy a külsőm az oka az egésznek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 6-7 éve kivagyok teljesen, és most jöttem rá, hogy a külsőm az oka az egésznek, azon pedig úgysem tudok változtatni, szóval lehet az lenne a legjobb, ha kinyírnám magam.2015. ápr. 19. 12:44
1/27 anonim válasza:
Már hogy a viharba ne lehetne változtatni a külsődön? Egyébként pedig emiatt ne gondolkodj öngyilkosságon, bármilyen klisé módon is hangzik, valaki a hibáid ellenére is fog szeretni. :)
2/27 A kérdező kommentje:
kiedzett külsejű vagyok, vagyis kezdek az lenni, de a fejemet nem cserélhetem le... 190 centi vagyok majdnem, jó az alakom viszonylag... De nem vagyok egy helyes srác, és képtelen vagyok beletörődni... Akinek nagyon kell küldök képet magamról.
2015. ápr. 19. 12:54
3/27 anonim válasza:
Minek az oka a külsőd?
Ha még olyanért akarnál öngyilkos lenni, ami a te hibád, azt megérteném, de a fejeddel nem tudsz mit csinálni. Tanuld meg elfogadni magad, az lenne a legjobb.
4/27 A kérdező kommentje:
De nem tudom elfogadni, hogy egy lány sincs, akinek valaha is bejönnék... Sosem lesz nőm a külsőm miatt.. és 21 vagyok már.
2015. ápr. 19. 13:07
5/27 anonim válasza:
Talan nem mutatjak ki a lanyok, hogy tetszel nekik, mert felnek, hogy ez forditva nem igaz. Azok a lanyoknak meg valoszinuleg nem tetszel, akiknel kezdemenyezel. Az izmos kulsovel meg nem lehet baj ha nem vagy tenyleg rettenetesen izmos. Egyes lanyoknak az utobbi nem tetszik.
6/27 A kérdező kommentje:
fél éve edzegetek csak komolyabban étrend nélkül, szóval nem az igazi még. Még olyan átlagos körülire saccolnám magam. De ha küldök face adatlapot, mondhatsz véleményt ha gondolod... De már abszolult nincs önbizalmam igazából.
2015. ápr. 19. 13:17
7/27 A kérdező kommentje:
Próbálkozni nem is próbálkoztam soha, mert nem lenne esélyem úgyse.
2015. ápr. 19. 13:18
8/27 anonim válasza:
Én pedig 42 éves nő vagyok, és nincs senkim. De ma már nem is a külső a lényeges nekem, ez kb. 30 éves koromig zavart, hogy nincs szép, lányos arcom, de ennyire azért közel se zavart. Azért talán a belső többet ér! Ma már meg vagyok elégedve magammal, és most már a fiúk miatt csak problémákba keveredek, és boldogságom, nyugalmam zavarják fel, ha ilyen témába keverednék. Egyszerűen szerintem ne foglalkozz se a kinézeteddel, se a lányokkal, és azért mert a többségnek ez kell, még egyáltalán nem csak ebből áll a világ. Lehetsz tudós, vagy egyszer ember, és lehet, hogy százszor boldogabb, mint a sokadik szakítás után lelkileg romokban levő emberek. Na, azok már tényleg elronthatják életüket, és keményen kell küzdeniük, hogy helyretegyék. Te most még 21 évesen eldöntheted, hogy számodra mi a fontos! A belső vagy a külső? Szerinted mitől lesz az ember boldog?
9/27 A kérdező kommentje:
Ha barátnő kell, ami nem kell a belső és a külső egyaránt fontos, de a személyiségébe akarok szerelemes lenni... De nem vagyok egy idióta, és nem fogom lekötni magam. Ha csak arról van szó, akkor elég a külső. De nekem se a külsőm, se a belsőm nem túl megkapó! :D
2015. ápr. 19. 15:02
10/27 anonim válasza:
A belsőn meg lehet változtatni :)
Na jó, elég nehéz egyes dolgokon változtatni, de ez az Élet lényege... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!