Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az öngyilkosságon gondolkodom,...

Az öngyilkosságon gondolkodom, és rájöttem, hogy a külsőm az oka az egésznek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb 6-7 éve kivagyok teljesen, és most jöttem rá, hogy a külsőm az oka az egésznek, azon pedig úgysem tudok változtatni, szóval lehet az lenne a legjobb, ha kinyírnám magam.

2015. ápr. 19. 12:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A külső nem minden a nőknek. Csak a pasiknak számít nagyon, hogy egy nő hogy néz ki. A rendes lányok nem a kigyúrt plázafiúkákra hajtanak. Ahogy már írták, legyél különleges. Vagy vicces, vagy udvarias, vagy gazdag, vagy bármilyen. A kesergés nem vezet semmire, tenni kell a dolgokért. Mindenkinek nehéz, nem csak neked, de nem rohan mindenki a vesztébe. Embereld meg magad az ég szerelmére!
2015. máj. 1. 14:53
 22/27 A kérdező kommentje:
Lehet pont a belsőmmel van a baj, akkor pedig még jobban jobb ha vége.
2015. máj. 1. 14:59
 23/27 anonim ***** válasza:

Azt írtad rájöttél mi a gond... ezek szerint mégsem jöttél rá?

Most tulajdonképpen mivel nem vagy elégedett az életeddel kapcsolatban?

2015. máj. 1. 16:36
 24/27 anonim válasza:

lehet nőd csakhát...gumi!

bocsi, nem akarok tapintatlan lenni, csak oldani próbáltam a hangulatot

2015. máj. 7. 19:24
 25/27 anonim válasza:

Nálam pl. gond lehetne a külső, de nem az. Úgy látom a sok tapasztalat után(ismerkedések, randik a maga kb 15 évével), hogy az önbizalomhiány az oka. A nők ezt nagyon nem szeretik, de a külső sose volt gond.

Viszont én sem tudom a módját, hogy hogy lehetne önbizalmam. Igazából akkor jönne meg, ha egy lány elfogadna, vagy tudná ezt, és így is ismerkedne velem, és ha összejönnénk, akkor tuti biztos hogy az önbizalmam az egekben lenne. Csak ezt tudom így magamról, sajnos eddig sikertelenül.

31/F

2015. aug. 7. 00:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Ki ne merd nyírni magad !!Minek?? lesz még jó az életedben ! És ez nem számít ? Másoknak fotos vagy és te is szeretsz biztos élni!A külső? Hmm... Ki nem szarja le az életért cserébe?! Ha? Inkább élvezd az életet amíg lehet :)
2015. aug. 7. 01:30
 27/27 anonim válasza:

21 évesen már felnőtt vagy.

Ahelyett, hogy egy internetes oldalon hisztizel fogadd el magad. Lehet, hogy éppen az önbizalmad és a kisugárzásod fog megtetszeni valakinek

sok sikert:)

2015. okt. 26. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!