Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az öngyilkosságon gondolkodom,...

Az öngyilkosságon gondolkodom, és rájöttem, hogy a külsőm az oka az egésznek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb 6-7 éve kivagyok teljesen, és most jöttem rá, hogy a külsőm az oka az egésznek, azon pedig úgysem tudok változtatni, szóval lehet az lenne a legjobb, ha kinyírnám magam.

2015. ápr. 19. 12:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha csúnya az arcod, nem fogsz kelleni egy lánynak sem, ez tény. Ne foglalkozz a csajokkal, foglald le magad valami mással, tanulás, hobbi, sport, stb.! Szexhiány ellen pedig járj el néha hivatásosokhoz!
2015. ápr. 19. 18:06
 12/27 anonim ***** válasza:
A külső nem minden, lehet olyan elragadó személyisége amivel elbűvöli a lányokat. Rengeteg férfi ismerősöm van, akik nem épp' modell megjelenésűek, sőt, ennek ellenére egytől egyig annyira különleges személyiségűek, hogy mindig van barátnőjük. Jó humorral, vagy végtelen kedvességgel, vagy kifinomult udvariassággal bárkit le lehet venni a lábáról. Ne állj ilyen negatívan a dologhoz. :)
2015. ápr. 19. 20:29
 13/27 A kérdező kommentje:
Hagyjuk... :) Ugyse lesz senkim. Kinyirom magam inkabb.
2015. ápr. 19. 20:54
 14/27 anonim ***** válasza:
Ne csináld már! :) Hány éves vagy?
2015. ápr. 19. 21:17
 15/27 A kérdező kommentje:
21. Eldöntöttem, tényleg megteszem. Rájöttem nem csak a külsőm az oka, igazából már egy megkeseredett öregember vagyok legbelül.
2015. ápr. 27. 13:54
 16/27 anonim válasza:
Ahogy gondolod, kérdező. Nekem törvénytelenül perverz, megvalósíthatatlan vágyaim vannak, de élni akarok.
2015. ápr. 27. 14:10
 17/27 anonim ***** válasza:

Nézd, nem lebeszélni akarlak róla, a te döntésed.

Csak azt érdemes észben tartani, hogy milyen voltál 11 évesen, milyen vagy most, és ebből kiindula beláthatod, hogy 31 évesen egészen máshogy látod majd jó eséllyel a dolgokat.

Lehet hogy rosszabb lesz, de hát sokan rosszabb helyzetben élnek. Tudod, az embernek csak a remény ad igazi emberséget, hogy egyszer majd talán jobb lesz :)

2015. ápr. 27. 14:10
 18/27 A kérdező kommentje:
Egy embert sem ismerek, akinek ennyire szar lenne az életem mint nekem. Még a halálos beteg emberek is boldogabbak mint én...
2015. ápr. 30. 23:47
 19/27 anonim ***** válasza:

Akkor tájékozódj először picit, neked nagyon jó életed van. Ha nem bírod elviselni, azon nem tudok segíteni, csak tartsd észben, hogy milyen jó dolog meginni egy pohár vizet, ha szomjas vagy, enni egy falat kenyeret, ha éhes vagy, aludni, ha álmos, vagy orgazmust élvezni.

Ha a külsőd a bajod, el lehet menni plasztikai sebészhez. Ha boldogtalan vagy, vannak kifejezetten ilyen érzést okozó szerek, mint az alkohol vagy a drogok, ha nem megy hagyományos módon.

Itt Magyaroszágon, az EU-ban szerencsére megvan az a luxus, hogy a mi kezünkben van a saját életünk. Élj ezzel a lehetőséggel :)

2015. máj. 1. 07:36
 20/27 A kérdező kommentje:
A hiba bennem van.. Már semminek nem tudok örülni. Sosem leszek boldog. Tehát jobb ha bevégzem.
2015. máj. 1. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!