Dolgozik itt valaki környezetmérnökként?
HUPSZ. félreolvastam!!! A környezetmérnök hallgató elé berakott a fejem egy NEM-et. Azthittem, hogy átmentél valahova máshova :$
A matekot sokkal jobban szeretem, de ha kémia is kell a világszépítéshez, hát talán le tudom erőszakolni a torkomon majd. :]
Tényleg köszönök mindent mindenkinek!! Nagyon pozitív képet kaptam a környezetmérnök-hallgatókról :]

Még 21 nyomorúságos napom van a végzésig. :D
Nálunk van például ping-pong is. Na abba se kell szerintem beleszakadni, és még nem is unatkozol közben.
A tesitől én is azért voltam betojva, mert azt hittem, olyan lesz, mint a középsuliban volt, de köze nincs hozzá. Nálunk pl. szoktak rendezni ilyen tájékozódási futás fesztivált az egyetem területén és környékén, és aki azon részt vesz, annak "jóváírnak" egy tesiórát. Akkor az már csak 9 kötelező óra. Aztán szerveznek túrákat, azzal is lehet egy-kettőt még szerezni. De ezek nélkül sem vészes.
Igen a körny.mérnökösök tényleg nagyon jófejek :D
Nálunk is van ping-pong meg még egy csomó minden: tenisz, íjászat, pilates :D bármi...vagy ha vmilyen sportcsapatba vagy(kosár,kézi,foci etc., vagy lefutsz pár kilométert egybe azzal is kiváltasz egy félévet)
Neked pedig sok sikert a "beteljesüléshez" :D de jó neked :)

Sziasztok!
Pályaválasztás előtt állok.
Mit tudtok most mondani?
OE-RKK-t jelölném első helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!