Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Dolgozik itt valaki környezetm...

Dolgozik itt valaki környezetmérnökként?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 18:20
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
51%
Akkor mit csinál egy geográfus? Én úgy tudom, környezetvédelmi szervezeteknél lehet vele elhelyezkedni!
2010. febr. 18. 17:43
 22/49 anonim ***** válasza:
Nem is tudom. A nálunk is volt geográfus képzés. Ez a földrajz-szak, ugye? Nem tudom, szinte csak az 1. évben volt közös tantárgyunk. De tényleg senkiről nem tudom, hol helyezkedett el, aki ott végzett.
2010. febr. 18. 21:04
 23/49 A kérdező kommentje:

Pár mondat a geográfusokról :D

[link]

2010. febr. 18. 21:21
 24/49 anonim ***** válasza:
az a mérnökgeológus amúgy építőkarra járt? most oda járok és ugye a szakirányválasztás miatt is kérdezem. (ha igen, akkor vízépítő mérnök van nálatok?)
2010. febr. 18. 23:05
 25/49 anonim ***** válasza:

Hú, de örülök, hogy valaki feltete ezt a kérdést és válaszok is érkeztek rá! :D

Én környezetmérnöknek tanulok, most állok szakmai gyakorlat előtt, szóval nemsoká vége, de kicsit bizonytalan vagyok. Olyan sokféle dolgot tanulunk, és olyan kevés rá az idő, hogy el sem tudom képzelni, hogy leszünk képesek alkalmazni is. De bizakodok. :)

2010. febr. 19. 14:23
 26/49 anonim ***** válasza:

A mérnökgeológus Miskolcon végzett, hidrogeológus-mérnökgeológus szakirányon. :)

Attól pedig senki ne féljen, hogy kevés idő alatt kell sokmindent megtanulni. Sneki nem szakemberként jön ki az egyetemről. Az a papír csak arra jó, hogy elkezdhess dolgozni az adott területen, és aztán ahogy szerzed a tapasztalatokat, úgy tanulod meg a szakmát. Évek alatt.

Sok sikert mindenkinek!

2010. febr. 19. 14:34
 27/49 A kérdező kommentje:
14:23-as,SZE-MTK-n tanulsz?
2010. febr. 19. 19:09
 28/49 anonim ***** válasza:
14:23-Nem, én a BME-n vagyok. Nem tudom miben és mennyire térhet el máshol az oktatás. :(
2010. febr. 20. 10:52
 29/49 A kérdező kommentje:
na már fél éve itt vagyok és nem rossz :D
2011. jan. 23. 14:24
 30/49 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy tetszik! :) Miket tanultok? (Gondolom, hasonlóakat, mint mi, de sosem tudtam, hogy vajon mennyire térhet el más iskolák tananyaga a mienktől.)
2011. jan. 23. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!