Dolgozik itt valaki környezetmérnökként?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 18:20
2/49 A kérdező kommentje:
és megkérdezhetem hogy milyen munkakörben dolgozol,pontosan mi a feladatod,szereted-e,hova jártál suliba,megérte-e meg ilyenek:D Köszönöm ha időt szánsz rá
2010. febr. 17. 18:38
3/49 anonim 

válasza:

Pesten dolgozok egy mérnöki szolgáltató Kft-nél, és konkrétan talaj-talajvíz szennyezésekkel, azok kármentesítésével foglalkozok. Miskolcon jártam egyetemre, és szerintem megérte, nem választanék most sem mást.
4/49 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ és meg lehet élni belőle?
2010. febr. 17. 18:48
5/49 anonim 

válasza:

:)
Hát nincs villám a rózsadombon, de nem is halok éhen. :)
6/49 A kérdező kommentje:
jó :D csak mert én is annak szeretnék tanulni,de úgy tudom hogy elég keresettek a környezetmérnökök :)
2010. febr. 17. 18:54
7/49 anonim 

válasza:

Igen, a környezetmérnökök kelendőek. Sok szakterületük lehet: zaj, levegő, hulladékgazdálkodás. És érdekes szakma, nem aktatologatós, de nem is fizikai. Van benne terepi munka (mérések), és van az irodai rész, a mérés eredményének feldolgozása, értékelése, dokumentálása.
Nem tudom, mi lesz, mire te végzel, de érdekes szakma, azt állíthatom. :)
8/49 A kérdező kommentje:
és te milyen területen dolgozol ?
2010. febr. 17. 19:09
9/49 A kérdező kommentje:
ja már írtad :D
2010. febr. 17. 19:13
10/49 anonim 

válasza:

Én geológusmérnökként végeztem, ezért dolgozok a talaj-talajvíz szakterületen. A környezetmérnöknek nem sok köze van ehhez a részhez, de a cégen belül sok környezetmérnök van, akikkel együtt dolgozok. Felosztjuk a feladatokat. Vannak nálunk zajjal foglalkozó környezetmérnökök, levegőszennyezéssel foglalkozó környezetmérnökök, felszíni vízzel és szennyvízzel foglalkozó környezetmérnökök, hulladékgazdálkodással foglalkozó környezetmérnökök, és vagyunk mi, geológudok, akik a talaj-felszín alatti vízzel foglalkozunk. És így vagyunk egy szép, jól működő csapat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!