Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pénteken nem mennék be suliba,...

Pénteken nem mennék be suliba, de lesz igazolásom, az ofő. Felhívhatja anyámat?

Figyelt kérdés
Magyarán azért nem mennék be mert nincs kedvem,meg péntek,aztán jövő héten meg úgyis szünet.Igazolásom lesz mert voltam véradáson és ezért igazolhatok egy tetszőleges napot.Mindenki elmegy itthonról,én meg itthon maradnák.Ha nem mondanék előtte nap senkinek semmit,akkor az lehet,hogy az ofő. felhívja az anyámat? Vagy inkább szóljak az osztálytársaimnak,hogy nem jövök,mert nincs kedvem? De azt meg nem akarom,mert akkor lógósnak hinnének,pedig 0 hiányzásom van eddig a 11 év alatt. Meg ha adtam vért ennyit csak megérdemlek nem ?

2015. márc. 25. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy igazolhatsz egy tetszőleges napot? Dátum nélküli igazolást adtak a véradáson vagy mi? Mért nem beszéled meg anyukáddal? Felhívhatja az of. 0 hiányzás 11 év alatt az hihetetlen!
2015. márc. 25. 22:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen mivel az iskolában volt és az van ráírva,hogy egy tetszőleges napot kivehetek. Ja és 0 igazolatlanom van elnézést,nem pedig hiányzás.
2015. márc. 25. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:

"Magyarán azért nem mennék be mert nincs kedvem"

"De azt meg nem akarom,mert akkor lógósnak hinnének"

Miért? Ez nem lógás?

Ha mégy véradásra és lesz igazolásod, akkor mi a kérdés? Egész napot igazolnak, sajnos egyébként egy fél perces véradásért is igen. Sokan épp ezért mennek véradásra, ez egy nagy LÓGÁS.

Vagy még az is megoldás, hogy beszélsz anyuddal és akkor ő is tud igazolni egy napot, ha még nem használtátok ki. De ha nem akarod, hogy anyud tudjon róla, meg nem akarod, hogy lógósnak nézzenek, akkor menj be a suliba, nem halsz bele.

Egyébként ha megkérdezik este, hogy mi volt a suliban, mit fogsz mondani? :D :D

2015. márc. 26. 10:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nem igazolásért mentem véradásra,nem is tudtam,hogy kapunk egy egész napot,és ha már kaptam akkor már kihasználom :) Nem nagyon beszélünk arról,hogy mi volt a suliban,kérdezi mi volt mondom semmi,meg kaptam-e jegyet aztán ennyi :)
2015. márc. 26. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha egyszer adtak egy tetszőleges napot, akkor közlöd anyukáddal, hogy most fogod kivenni. Jogod van hozzá. És gratulálok a véradáshoz.
2015. márc. 26. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. márc. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!