Beírhatnak igazolatlan hiányzást, úgy hogy van igazolásom?
Figyelt kérdés
Nagykorú tanuló vagyok, középiskolában.2013. jan. 4. 20:20
1/7 anonim válasza:
Valamit elhallgatsz!
Írd meg az indokot.
3/7 A kérdező kommentje:
Az esetem a következő. Bementem az iskolába, és az első órán rosszul lettem és haza kellett jönnöm. Szóltam is a tanárnak, hogy írjon be. Mire hazaértem, a szüleim kaptak egy telefonhívást az osztályfőnökömtől, aki közölte velük h így az aznapi mind a 7 órám igazolatlanként el van könyvelve és közölte az ezzel járó következményeket. Fellebbezni szeretnék ez ellen ugyanis VAN IGAZOLÁSOM de nem volt lehetőségem sem bemutatni egyenlőre. Mihamarabbi segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan tudnám megoldani ezt a kínos ügyet.
2013. jan. 4. 20:26
4/7 A kérdező kommentje:
Nem orvosi igazolás, de ha csak úgy oldható meg, tudnék szerezni.
2013. jan. 4. 20:34
5/7 anonim válasza:
7 óra igazolatlanba nem halsz bele én 2 éve 9 igazolatlannal végeztem el a sulit és semmit nem kaptam érte, pedig nagykorúként kezdtem az utolsóévemet.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem is arról van szó, hogy nem férne el, csak a szüleimnek okozott kellemetlenségeket szeretném valahogy elkerülni. Gyámügy, Iskolába behivatás stb. és ezért lenne nagyon fontos, hogy valamit tegyek ellene mert undorítónak tartom, hogy nem is adnak lehetőséget leigazolni...
2013. jan. 4. 20:41
7/7 anonim válasza:
Először is üdv az életben.Később csak szarabb lesz.Amíg iskola köteles vagy mind1, hogy 18 vagy vagy 19.Valószínűleg nem vagy egy kedvenc ha ilyet csinálnak veled.7 igazolatlan nem a világ vége ha olyan oszt főnököd lett volna neked mint nekem.Jó fej volt de pl az egyik gyerek átvágta hozta az igazolást amit a gyerek előtt tépett szét és kérdezte hol az igazolásod.Mondjuk meg is érdemelte.Ha minden kötél szakad menj az igazgatóhoz.Ha az se fogad leszarom tabletta...Ez legyen a legnagyobb gondod az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!