Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A szakoktató eszközök hiányába...

A szakoktató eszközök hiányában hazaküldi a gyereket és igazolatlan órákat ír be neki mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A szakoktató eszközök hiányában (ami természetesen mint szülő az én hibám de hát nem tudok sajnos mindent megvenni neki pl: egy korongecset 6000.-ft) hazaküldi a gyereket és igazolatlant ír be neki mit tudok tenni (az iskolában hiába reklamáltam)
2012. dec. 18. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem írhat be igazolatlant. Jogod van az órán megjelenni, neki meg nincs joga elküldeni. Az órán jelen vagy. Ha az igazgató ezt nem veszi figyelembe, oktatási hivatal.
2012. dec. 18. 16:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Az én fiam pont egy olyan iskolába jár ahol a rossz magaviseletért is igazolatlan óra jár a tanműhelyben egy börtönviselt ember a szakoktató aki eszközök hiányában hazaküldi a tanulókat és igazolatlan órát ír be aztán mehetek reklamálni mondjuk a sóhivatalba is mert én mát ezt jeleztem az oktatási hivatal felé és az ombudsman felé is Semmi sem történik csak a kis kevés pénzem fogy a telefonálgatásokra.
2012. dec. 18. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!